Gardini.nl onderdeel van DeTuinAssistent.nl

februari 8, 2024 | Tuininspiratie

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Gardini.nl onderdeel van DeTuinAssistent.nl

DeTuinAssistent.nl Neemt Gardini.nl Over om Hét Platform voor Tuinliefhebbers te Worden

Datum: 08-02-2024

Locatie: Nederland

In een opmerkelijke stap binnen de tuin- en landschapssector kondigen wij met trots aan dat DeTuinAssistent.nl, een toonaangevend platform op het gebied van tuinontwerp, onderhoud en advies, de succesvolle online tuinwinkel Gardini.nl heeft overgenomen. Deze strategische overname markeert een mijlpaal in de missie van DeTuinAssistent.nl om het meest omvattende en gebruiksvriendelijke platform voor tuinliefhebbers in Nederland te worden.

Gardini.nl, bekend om zijn breed assortiment aan tuinproducten en -accessoires, heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een favoriete bestemming voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en innovatie. De samenkomst van Gardini.nl’s e-commerce expertise met de diensten en kennis van DeTuinAssistent.nl belooft een verrijking voor beide klantenkringen en een verbreding van het aanbod.

De overname stelt DeTuinAssistent.nl in staat om haar dienstverlening uit te breiden met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuinproducten, direct beschikbaar voor haar klanten. Dit betekent dat klanten van DeTuinAssistent.nl voortaan niet alleen terecht kunnen voor deskundig advies en onderhoudsdiensten, maar ook voor al hun tuinbenodigdheden.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze overname biedt,” zegt [Naam], CEO van DeTuinAssistent.nl. “Door de krachten te bundelen met Gardini.nl kunnen we onze klanten een nog completere tuinervaring bieden. Van ontwerp en advies tot de levering van alle benodigde materialen direct aan huis.”

De integratie van Gardini.nl binnen het platform van DeTuinAssistent.nl zal gefaseerd plaatsvinden, waarbij de focus ligt op het behouden van de hoge kwaliteitsstandaard en klanttevredenheid die beide bedrijven kenmerken. Klanten kunnen rekenen op een naadloze overgang en voortzetting van de uitstekende service die zij gewend zijn.

Voor meer informatie over de overname en wat dit betekent voor klanten en partners van zowel Gardini.nl als DeTuinAssistent.nl, bezoek onze website www.detuinassistent.nl.

Over DeTuinAssistent.nl

DeTuinAssistent.nl is een toonaangevend platform in Nederland dat zich richt op het bieden van complete tuinoplossingen, van ontwerp tot onderhoud. Met een passie voor groen en een toegewijd team van professionals, streeft DeTuinAssistent.nl ernaar om elke tuin te transformeren in een persoonlijk paradijs.

Over Gardini.nl

Gardini.nl is een vooraanstaande online winkel gespecialiseerd in tuinproducten en -accessoires. Met een uitgebreid assortiment dat varieert van planten tot tuinmeubilair, heeft Gardini.nl zich gevestigd als een betrouwbare bron voor kwalitatieve tuinbenodigdheden.


Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}