Beste Tulpenvaas [Test 2024]

april 10, 2024 | Tuininspiratie

Beste Geteste Tulpenvaas

Tulpenvaas - Rijksmuseum - 29 x 12 cm - Delfts blauw - rechthoek - &Klevering - cadeau voor vrouw

Rijkmuseum Tulpenvaas

De Rijksmuseum Tulpenvaas is geschikt voor ieder interieur door het prachtige design. Zo is het rechthoekig en daardoor valt het goed op. Het heeft ook een redelijk groot formaat. Zo heeft het maar liefst 33 openingen. Daardoor kunnen er veel tulpen in! Het is een prachtig cadeau die je kan geven aan je vriendin. Ook voor jezelf is dit een mooie toevoeging aan het huis.

Tulpen kunnen ervoor zorgen dat je huis er gezellig uit gaat zien. Zo geeft het meer kleur aan de ruimtes. Het is natuurlijk wel van belang dat je de tulpen in een mooie vaas kan stoppen. Daarom hebben we dit artikel geschreven.

Wij van de Tuinassistent hebben namelijk meerdere producten getest. De 5 beste tulpenvazen hebben we in onze lijst verwerkt. Hier worden de producten omschreven met een korte review. Dit is aangevuld met voor- en nadelen.

Zo krijg je in ieder geval een goede indicatie van het product. Elke tulpenvaas heeft ook een eigen categorie gekregen zodat je goed onderscheid kan maken. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder om de resultaten te zien.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

10

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tulpenvazen

Tulpenvaas - Rijksmuseum - 29 x 12 cm - Delfts blauw - rechthoek - &Klevering - cadeau voor vrouw

Beste Koop Tulpenvaas
1. Rijkmuseum Tulpenvaas

Tulpenvaas, Flowertower Tulpenvaas die niet alleen met tulpen tot zijn recht komt. Ook met ander bloemen of droogbloemen is deze vaas een pronkstuk.

Beste Tulpenvaas Modern
2. Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas

Tulpenvaas Delfts blauw - 40 cm - 3-delig - cadeau voor vrouw

Beste Tulpenvaas Design
3. Tulpenvaas Delfts blauw

Tulpenvaas 3-delig Goud

Beste Tulpenvaas Goud
4. Tulpenvaas 3-delig Goud

Zwarte vaas - Tulpenvaas - Toetervaas - 16x19 cm - Bloemen vaas - Vaas - Natuurlijk Bloemen

Beste Tulpenvaas Natuurlijk
5. Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas

Top 10 Beste Tulpenvazen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste tulpenvazen. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de tulpenvaas test 2024.


Waar moet op je letten bij het kopen van een tulpenvaas?

Een tulpenvaas kopen kan heel erg gemakkelijk zijn maar toch zijn er wat obstakels. Zo zijn er toch een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Dat hebben we hieronder behandeld.

Daarom hebben we ook dit artikel geschreven, om je op weg te helpen. Na het lezen van deze belangrijke criteria, kun je weer verder gaan naar onze ultieme Top 5. We hebben ook gekeken naar de criteria van de beste tulpenvaas volgens de consumentenbond.

Hoeveelheid tulpen

Het is belangrijk om van tevoren te bedenken hoeveel tulpen je in de vaas wilt plaatsen. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen voor een bepaald aantal bloemen.

Dit moet natuurlijk wel overeen komen met wat je in gedachten had. Daarnaast wil je ook geen te groot of te klein product. Anders heb je niets aan een prachtige tulpenvaas. Dan ziet het er gek uit.

Materiaal

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar wat voor materiaal je wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan glas, keramiek en hout. Ze hebben allemaal hun eigen verschillende voordelen.

We raden aan om ieder geval een product te nemen dat niet snel kapot gaat. Op deze manier kun je zo lang mogelijk genieten van de tulpenvaas. Ook is het handig om het zelf door te nemen, zodat je een voorkeur kan hebben.

Vorm en ontwerp

Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom is het belangrijk om van tevoren alvast wat informatie opgezocht te hebben. Op deze manier kun je je eigen voorkeuren alvast opschrijven.

Dat zorgt er weer voor dat je gerichter op zoek kunt gaan. Sommige mensen vinden modern mooier. Andere weer artistiek. Het is gewoon belangrijk dat je een aankoop doet waar je zelf tevreden mee bent.

Grootte

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de vaas. Je moet het namelijk in verhouding brengen met de ruimte waarin je het gaat plaatsen. De tulpen vaas moet namelijk niet te groot zijn, maar ook niet te klein.

Bedenk dus van tevoren waar je het wilt plaatsen en hoe groot de vaas moet zijn. Zo verspil je minder tijd en weet je zeker dat je tevreden gaat zijn met het product.


Wat is de beste tulpenvaas van 2024? 

Eindelijk zijn we aangekomen bij de belangrijkste sectie van het artikel. Hierin geven we namelijk antwoord op 2 belangrijke vragen. Welke tulpenvaas is het beste? En welke tulpenvaas past het beste bij mij?

Wij van de Tuinassistent hebben meerdere tulpenvazen getest. De beste 5 producten hebben we in onze lijst verwerkt. Ze hebben een beoordeling gekregen aan de hand van 3 criteria: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs / kwaliteit.

Hiernaast hebben ze ook een eindcijfer gekregen. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Verspil dus geen tijd en lees gauw verder om erachter te komen wat de beste tulpenvazen van 2024 zijn!

1. Rijkmuseum Tulpenvaas

Tulpenvaas - Rijksmuseum - 29 x 12 cm - Delfts blauw - rechthoek - &Klevering - cadeau voor vrouw

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wat is de beste tulpenvaas van 2024? Deze vraag hebben we natuurlijk in het begin al beantwoord en dat is natuurlijk de Rijkmuseum Tulpenvaas! Hiermee is het de beste koop van het moment.

Met de Rijkmuseum Tulpenvaas zorg je er echt voor dat je huis er mooier uit gaat zien. De rechthoekige vaas zorgt namelijk echt voor een opvulling. Het is een redelijk groot product aangezien er maar liefst 33 tulpen in kunnen.

Dit maakt het een geweldig cadeau voor je vrouw bijvoorbeeld! Tussen de verschillende gaten zit ook genoeg ruimte. Dit zorgt ervoor dat de tulpen eventueel goed kunnen groeien. Je kan de deksel er makkelijk afhalen om alles goed te plaatsen.

Tot slot is het product ook nog is waterdicht. Op deze manier weet je zeker dat de ruimte niet vies kan worden en dat de planten genoeg water krijgen. Dit product heeft dus vele voordelen!


Voordelen Rijkmuseum Tulpenvaas

 • Kunnen maar liefst 33 tulpen in
 • Heeft ook een losse deksel
 • Weeg slechts 1 kilo
 • Is waterdicht


Nadelen Rijkmuseum Tulpenvaas

 • Voor sommige mensen is het product te groot

2. Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas

Tulpenvaas, Flowertower Tulpenvaas die niet alleen met tulpen tot zijn recht komt. Ook met ander bloemen of droogbloemen is deze vaas een pronkstuk.

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.4

Ben je op zoek naar een moderne tulpenvaas? Neem dan een kijkje bij de Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas! Dit is namelijk echt een toevoeging aan je huis.

Dit is een zeer goede tulpenvaas aangezien het weinig ruimte in beslag neemt, maar het wel opvalt. De Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas is namelijk echt een pronkstuk die in elk gedeelte van je kamer niet zal misstaan.

Denk bijvoorbeeld aan de woon- of slaapkamer. Het is een opvallend object en daarom zullen de gasten al gauw de tulpen zien. Dat komt ook omdat het een modern design heeft die bij alle seizoenen past. 

Dit product kun je dus gemakkelijk meerdere jaren in het huis houden. De kwaliteit van het product zal dan ook hetzelfde blijven. Door de goede prijs is dit ook de beste tulpenvaas aanbieding van 2024! Voor iedereen is dat mooi meegenomen.


Voordelen Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas

 • Is perfect voor in de slaapkamer
 • Geschikt voor alle seizoenen
 • De tulpen blijven goed rechtop staan
 • Zorgt voor een mooie vormgeving


Nadelen Ontwerp Jan Kamphuis Tulpenvaas

 • Redelijk klein product

3. Tulpenvaas Delfts blauw

Tulpenvaas Delfts blauw - 40 cm - 3-delig - cadeau voor vrouw

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we dan de Tulpenvaas Delfts blauw! Dit is namelijk een tulpenvaas met het mooiste design van 2024. Wie wil dat nu niet?

De Tulpenvaas Delfts blauw heeft 3 verschillende elementen die je afzonderlijk met water kan vullen. Op deze manier kun je er voor zorgen dat de tulpen voor een langere tijd mee gaat. Door het mooie design is het een toevoeging van het interieur.

Je kunt er ook voor kiezen om het niet te vullen met tulpen. Dat komt omdat het product al mooi is zonder de bloemen. Het heeft een gewicht van 2.10. Dit betekent dat het een redelijk stevig product is en dat het niet gauw kapot gaat.

Vind je deze kleur niet mooi? Dan is dat geen probleem! Je kunt namelijk nog uit 6 andere kleuren kiezen. Zo zit er voor iedereen wat bij. Denk aan diep blauw of zwart. Dat zijn namelijk ook prachtige kleuren die je kan kiezen.


Voordelen Tulpenvaas Delfts blauw

 • Bestaat uit 3 veilige elementen
 • Zorgt ervoor dat je tulpen duidelijk zichtbaar zijn
 • Ook verkrijgbaar in 6 andere kleuren
 • Is waterdicht


Nadelen Tulpenvaas Delfts blauw

 • Minder geschikt voor buiten

4. Tulpenvaas 3-delig Goud

Tulpenvaas 3-delig Goud

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Houd jij van goud en ben je op zoek naar een geschikte tulpenvaas? Verspil dan geen tijd en bekijk gauw de Tulpenvaas 3-delig Goud! Hiermee ga je namelijk echt veel indruk maken.

De Tulpenvaas 3-delig Goud heeft veel weg van het vorige project en dat komt omdat dit product van hetzelfde merk gemaakt is. Daarom is het ook zeker terug te vinden in onze Top 5 van beste tulpenvazen. 

Met deze gouden vaas maak je binnen no-time indruk op je nieuwe gasten. De tulpen komen er goed uit en zijn daardoor ook goed zichtbaar. Je kunt de tulpen gemakkelijk water geven doordat het 3 verschillende lagen heeft.

Hiernaast weegt de vaas slechts 1200 gram. Dit betekent dat je het gemakkelijk kan optillen en verplaatsen. In elke kamer kun je dus genieten van deze prachtige tulpenvaas. Met dit product ga je voor een lange tijd veel plezier beleven!


Voordelen Tulpenvaas 3-delig Goud

 • Prachtig design
 • Zorgt binnen voor een echte toevoeging aan een kamer
 • Kunnen maar liefst 13 vazen in


Nadelen Tulpenvaas 3-delig Goud

 • Duurste optie van de lijst

5. Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas

Zwarte vaas - Tulpenvaas - Toetervaas - 16x19 cm - Bloemen vaas - Vaas - Natuurlijk Bloemen

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn aangekomen bij de laatste plek van onze lijst. Die is weggelegd voor de Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas! Hiermee is het de beste tulpenvaas voor natuurlijke bloemen.

De Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas ziet er wat anders uit dan gewoonlijk en dat komt omdat er minder tulpen in kunnen. Dat kan een voordeel aangezien de individuele tulpen dan beter naar voren komen.

Deze versie van het product heeft een hoogte van 19 centimeter, maar er zijn nog 7 andere opties waar je uit kan kiezen. Verder heeft het product nog een uniek design. Het past daardoor eigenlijk perfect in de woonkamer.

Zelfs zonder de tulpen zal het een goede toevoeging zijn. Het is gemaakt van keramiek. Dat is redelijk stevige en hierdoor gaat het product niet snel kapot. Daarom is dit een uitstekende optie die je thuis kan gebruiken.


Voordelen Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas

 • Verkrijgbaar in 8 verschillende formaten (hoogtes)
 • Is een echte eye cather
 • Kan een tafel good opvullen


Nadelen Natuurlijke Bloemen Tulpenvaas

 • Kunnen maar 5 tulpen in

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel tulpenvazen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten tulpenvazen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de tulpenvazen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste thermoshirts op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}