Beste Palletkussens [Test 2024]

april 16, 2024 | Tuininrichting

 • Home
 • -
 • Blog
 • -
 • Beste Palletkussens [Test 2024]

Best Geteste Palletkussens

Rexproduct Bergamo WATERBESTENDIG Palletkussen Set – Palletbank – Palletkussen 120x80

Het Rexproduct Bergamo Palletkussen Set

Het Rexproduct Bergamo Palletkussen Set is waterbestendig waardoor je het in de tuin kan plaatsen. De kussens zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je een comfortabele zithoek hebt. Door de sterke stof kan je ze ook in het huis plaatsen. Naast de goede kwaliteit, zien ze er ook mooi uit. Met de 3 kussens (van verschillende kleuren) zorg je er voor dat er weer leven in de tuin komt.

In de zomer wil je optimaal genieten van je tuin en dat kan met palletkussens! De naam van het product zegt het al maar je kan ze gemakkelijk op een pallet plaatsen. Hierdoor kan je heerlijk in de tuin zitten.

Ze zijn vaak ook gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze voor een lange tijd meegaan. De goede stof zorgt ervoor dat je sommige producten ook gewoon in huis kan plaatsen (in de winter bijvoorbeeld).

Wij van de Tuinassistent hebben meerdere palletkussens getest en een Top 5 gevormd. Dit zijn de beste palletkussens van dit moment! Het kan namelijk lastig zijn om een keuze te maken. Daarom geven we antwoord op de vraag: wat zijn de beste palletkussens?

Ben jij benieuwd naar het antwoord op deze vraag? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Palletkussens

Rexproduct Bergamo WATERBESTENDIG Palletkussen Set – Palletbank – Palletkussen 120x80

Beste Koop Palletkussens
1. Rexproduct Bergamo Palletkussen Set

Wicotex Comfort Palletkussens - luxe Palletkussens – Waterafstotend - Rugkussen 2-delig - 2x 60x40x20cm – Palletbank tuin – loungeset tuinmeubels – tuinkussens – binnen en buiten - ZWART

Beste Luxe Palletkussens
2. Wicotex Comfort Palletkussens

2L Home & Garden Palletkussen Metro Olijf - 120 x 80cm

Beste Palletkussens Waterbestendig
3. 2L Home & Garden Palletkussen

Wicotex PREMIUM Palletkussens - luxe Palletkussens – RUG deel 120x40x8cm– Palletbank tuin – loungeset tuinmeubels – tuinkussens – binnen en buiten - GRIJS

Beste Palletkussens Binnen
4. Wicotex PREMIUM Palletkussens

Beautissu Eco Elements palletkussen – rugkussen 120x40x15 cm voor palletbank - kussen graphiet grijs - palletkussens in matraskussen kwaliteit

Beste Palletkussens Buiten
5. Beautissu Eco Elements palletkussen

Top 10 Beste Palletkussens

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste palletkussens! Deze producten doen ook zeker niet onder van de producten uit de palletkussens test 2024.


Waar op letten bij het kopen van palletkussens?

Je zult misschien denken dat het vinden van palletkussens heel gemakkelijk gaat maar in de praktijk kan dat wel is tegenvallen. Dat komt omdat er veel producten op de markt zijn.

Het is dan ook in ieder geval goed om onderzoek te doen. We hebben hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet dat je zeker moet meenemen bij het aankoopproces.

Er is hier ook gekeken naar de consumentenbond. Heb je het goed doorgenomen? Dan ben je klaar voor je zoektocht en kan je de goede palletkussens vinden!

Design

Het eerste belangrijke punt waar goed gelet op moet worden is het design van de palletkussens. Dit kan namelijk voor iedereen verschillen. Sommige mensen vinden blauw mooi maar andere mensen weer rood.

Voordat je op zoek gaat raden we ook aan om je voorkeuren op te schrijven (over de eigenschappen van de kussens). Op deze manier kan je ook gerichter op zoek gaan.

Vulling

Palletkussens staan over het algemeen buiten en daarom is het belangrijk dat ze een goede vulling hebben. Dit moet eigenlijk zo dik mogelijk zijn zodat je niet de pallet voelt. 

Er zijn ook minder dikke kussens maar dan zit je helemaal niet lekker en kan je niet goed genieten. Je wilt natuurlijk ook wel comfortabel zitten. Let hier dus goed op!

Geschikt voor binnen?

De meeste palletkussens zijn geschikt voor buiten zodat je ze in de zomer kan gebruiken. Het is natuurlijk wel zonde als je er in de winter geen gebruik van maakt.

Kijk dus daarom ook goed naar de beschrijving of ze ook binnen gebruikt kunnen worden. Sommige kussens zijn namelijk gemaakt van zacht materiaal waardoor je ze overal kan neerzetten.

Waterafstotend- en UV bestendig

Het kan ook gaan regenen in de zomer en daarom moeten de kussens ook waterafstotend zijn. Anders moet je ze telkens naar binnen halen als het gaat regenen.

Hetzelfde geldt voor de UV-bestendige stof waarover ze moeten beschikken. Als ze dit niet hebben dan gaat het verkleuren in de zomer.


Wat zijn de beste palletkussens van 2024? 

We zijn eindelijk aangekomen bij de belangrijkste sectie van het artikel! Hier zullen we antwoord geven op 2 vragen: welke palletkussens zijn het beste? En welke palletkussens passen het beste bij mij?

Door onze test hebben we meerdere producten kunnen verzamelen en hebben we een Top 5 kunnen vormen. Deze producten hebben een eindcijfer gekregen en een categorie.

Zo kan je goed zien welk product precies bij jou past. We hebben ook goed gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

1. Rexproduct Bergamo Palletkussen Set

Rexproduct Bergamo WATERBESTENDIG Palletkussen Set – Palletbank – Palletkussen 120x80

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plek in de lijst hebben we de Rexproduct Bergamo Palletkussen Set! We hebben het product net al geïntroduceerd, maar dit zijn de beste palletkussens van 2024!

Bij het Rexproduct Bergamo Palletkussen Set heb je keuze uit 3 verschillende kleuren. Hierdoor kan je zelf een geschikte keuze maken. De kussens zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze ook voor een lange tijd meegaan.

Ze hebben ook een luxe uitstraling waardoor het je tuin mooi zal maken. Hiernaast zitten ze ook heel lekker en kan je heerlijk genieten van de zon. Je hoeft de kussens niet binnen te brengen als het gaat regenen, aangezien ze waterafstotend werken.

De stof is ook heel gemakkelijk schoon te maken. Als er bijvoorbeeld water opvalt dan kan je het eraf halen met een doekje. De hoes kan ook in de wasmachine. Dat is toch een fijn gevoel!


Voordelen Rexproduct Bergamo Palletkussen Set

 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Is waterafstotend
 • Gemaakt van hoge kwaliteit


Nadelen Rexproduct Bergamo Palletkussen Set

 • Heeft geen bevestigingskoord

2. Wicotex Comfort Palletkussens

Wicotex Comfort Palletkussens - luxe Palletkussens – Waterafstotend - Rugkussen 2-delig - 2x 60x40x20cm – Palletbank tuin – loungeset tuinmeubels – tuinkussens – binnen en buiten - ZWART

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar luxe palletkussens? Stop dan hier en neem een kijkje bij de Wicotex Comfort Palletkussens! Dit product is ook gemaakt van hoge kwaliteit.

De Wicotex Comfort Palletkussens zijn waterafstotend waardoor je de kussens altijd in de tuin kan laten liggen. Ze hebben een formaat van 60 cm bij 40 cm maar je kan ook voor de grotere optie kiezen.

Het zijn redelijk zachte kussens. Dit betekent dat je ze ook in het huis kan plaatsen. Kussens kunnen wel is vies worden maar je kan het makkelijk met de hand schoonmaken.

Deze kussens zijn ook de goedkoopste optie uit de lijst en daarom is dit de beste palletkussens aanbieding van 2024. Hiermee haal je dus de beste prijs-kwaliteitverhouding in huis!


Voordelen Wicotex Comfort Palletkussens

 • Kan ook binnen gebruikt worden
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten
 • Is wasbaar
 • Is waterafstotend


Nadelen Wicotex Comfort Palletkussens

 • Alleen verkrijgbaar in 1 kleur

3. 2L Home & Garden Palletkussen

2L Home & Garden Palletkussen Metro Olijf - 120 x 80cm

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Het is heel handig als de palletkussens waterbestendig zijn en dat is bij de 2L Home & Garden Palletkussen het geval. Zo kan je het product altijd buiten laten staan.

De 2L Home & Garden Palletkussen heeft een stijlvol design die ook beschikbaar is in 3 verschillende kleuren. Er zit ook een dikke vulling in waardoor je de pallet niet voelt. Hierdoor kan je lekker zitten in de tuin.

Verder is het ook een redelijk lange kussen van 120 centimeter. Hierdoor is het dus geschikt voor lange pallets of zelfs een bank. Het materiaal is polyester en daarom is het ook eens sterke kussen. Deze kussen voelt wel weer zacht aan.

Het product heeft een redelijk donkere kleur waardoor viezigheid minder snel zichtbaar is. Als het vies wordt kan je het weer gemakkelijk schoonmaken met een doekje.


Voordelen 2L Home & Garden Palletkussen

 • Heeft een mooie groene kleur
 • Is gemaakt van dik materiaal en gaat dus lang mee
 • Uniek bevestigingssysteem die voor zowel zand en grasvelden perfect werkt
 • Zijn lange kussens


Nadelen 2L Home & Garden Palletkussen

 • Is niet waterafstotend

4. Wicotex PREMIUM Palletkussens

Wicotex PREMIUM Palletkussens - luxe Palletkussens – RUG deel 120x40x8cm– Palletbank tuin – loungeset tuinmeubels – tuinkussens – binnen en buiten - GRIJS

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij multifunctionele palletkussens? Bekijk dan de Wicotex PREMIUM Palletkussens. Dit product kan je namelijk ook binnen in het huis plaatsen.

Het merk Wicotex hebben we ook al eerder gezien op de 2e plek in de lijst. Dit komt omdat het een uitstekend product is met goede producten. De Wicotex PREMIUM Palletkussens valt hier dus ook zeker onder.

Als je gaat zitten is het wel belangrijk dat je rug goed zit. Dat is bij de Wicotex PREMIUM Palletkussens zeker het geval! Het is dus gemaakt van hoge kwaliteit waardoor het lang meegaat.

De vulling van de kussens zijn schuimvlokken. Hierdoor zal je zeker niet de pallet voelen. Na het gebruik kan je het gemakkelijk schoonmaken met de hand.


Voordelen Wicotex PREMIUM Palletkussens

 • Simpel en mooi design
 • Weegt weinig
 • Goed voor de rug


Nadelen Wicotex PREMIUM Palletkussens

 • Is niet gemaakt van gerecycled materiaal

5. Beautissu Eco Elements palletkussen

Beautissu Eco Elements palletkussen – rugkussen 120x40x15 cm voor palletbank - kussen graphiet grijs - palletkussens in matraskussen kwaliteit

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek hebben we weggelegd voor de Beautissu Eco Elements palletkussen! Dit zijn palletkussens die je gemakkelijk in de tuin kan plaatsen.

Dit product zorgt ervoor dat je tuin er weer als nieuw uit gaat zien. Deze mooie kussens hebben namelijk een uniek design en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De hoes kan na intensief gebruik weer gemakkelijk gewassen worden.

Vind je de grijze kleur niet mooi? Dan is dat geen probleem! Het is namelijk ook nog verkrijgbaar in 3 andere kleuren. Verder heeft de Beautissu Eco Elements palletkussen nog een redelijk groot formaat van 40 cm bij 120 centimeter.

Met een gewicht van 2,5 kilogram kan je het gemakkelijk meenemen naar huis. De meeste palletkussens zijn zwaarder en daardoor ook moeilijker te plaatsen. Je kan het goed in de tuin plaatsen, samen met een bloempot van buiten.


Voordelen Beautissu Eco Elements palletkussen

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
 • Heeft een groot formaat
 • Makkelijk te wassen


Nadelen Beautissu Eco Elements palletkussen

 • Niet het beste product uit de Top 5

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel palletkussens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten palletkussens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de palletkussens op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste palletkussens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}