Beste Opbergbox Tuinkussens [2024]

maart 14, 2024 | Tuininrichting

 • Home
 • -
 • Blog
 • -
 • Beste Opbergbox Tuinkussens [2024]

Best Geteste Opbergbox Tuinkussens

Keter Store-It-out Max Shed Opbergbox 146cm

Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm

Met de Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm heb jij de perfecte opbergruimte waar je tuinkussens makkelijk in passen. Door de makkelijke manier waarop je de tuinkussens er uit kunt halen, zul je altijd op tijd zijn als het weer mooi weer wordt en je lekker in je tuinstoelen kunt zitten! Je kussens zullen niet nat worden als het regent want hij is spatwaterdicht. Kortom, onze favoriet van 2024!

Een goede opbergbox voor je tuinkussens is natuurlijk afhankelijk van een aantal dingen. Zo zul je als klant niet altijd dezelfde kussens hebben, en ook de plek waar de opbergbox voor tuinkussens komt te staan, zal verschillen.

Deze verschillen in toepassing en gebruik zullen de keuze voor een goede opbergbox voor je tuinkussens niet makkelijker maken. Wij is er op gericht om aankoopbeslissingen over alles, dus ook opbergboxen voor tuinkussens, zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarom hebben we ook de ultieme top 5 samengesteld van de beste koop opbergbox tuinkussens die nu verkrijgbaar zijn! Als je benieuwd bent, lees dan gauw verder.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

11

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste opbergbox tuinkussens

Keter Store-It-out Max Shed Opbergbox 146cm

Beste koop opbergbox tuinkussens
1.  Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm

Beste gemiddelde grootte opbergbox tuinkussens
2. Keter Ontario Opbergbox 148cm

Beste ontwerp koop opbergbox tuinkussens
3. Keter Elite Store 140cm

Beste kleine koop opbergbox tuinkussens
4. Keter Eastwood Opbergbox 152cm

Beste premium koop opbergbox tuinkussens
5. Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH

Top 10 beste opbergbox tuinkussens

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste opbergboxen tuinkussens!


Waar op letten bij het kopen van een opbergbox tuinkussens?

Een opbergbox voor tuinkussens kopen is natuurlijk niet zo lastig, maar om de juiste opbergbox voor tuinkussens uit te kiezen is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Voor alle soorten tuinkussens is weer een andere opbergbox het meest geschikt.

Wat de beste opbergbox voor tuinkussens volgens de consumentenbond is, dat maakt volgens onze opbergbox voor tuinkussens test niet zo veel uit.

Het gaat bij opbergboxen voor tuinkussens namelijk niet per se om de kwaliteit, maar vooral om de toepassing van de opbergbox. Wat belangrijk is aan een opbergbox voor tuinkussens, lees je hieronder!

Formaat

Uiteraard is de opbergbox afhankelijk van het formaat kussens dat je hebt. De meeste tuinkussens passen prima in de meeste opbergboxen, maar bij uitzonderlijke formaten kan het formaat nog wel eens verschil maken.

Design

Als je de opbergbox voor tuinkussens echt in je tuin neer wil zetten, of vlak bij het terras of waar dan ook, is het ontwerp zeker van belang. Je zal ten slotte altijd zicht hebben op je nieuwe opbergbox voor de tuinkussens.

Materiaal

Het materiaal van de opbergboxen kan verschil maken in de levensduur van het product. Een goede opbergbox voor tuinkussens zal gemaakt zijn van weerbestendige materialen, zodat je hem zonder zorgen in de tuin neer kunt zetten.

Dichtheid

Het nut van een opbergbox voor tuinkussens is natuurlijk dat de kussens goed bewaard blijven, en dat kan alleen als de opbergbox voor tuinkussens waterdicht is. Ook is het wel zo fijn als een opbergbox voor tuinkussens insecten buiten de deur houdt, want ook die kunnen de kwaliteit van de kussens aantasten.


Wat is de beste opbergbox tuinkussens van 2024? 

Weet u niet waar te beginnen in uw zoektocht naar een goede opbergbox voor tuinkussens? Natuurlijk is de keuze voor een deel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, en van de situatie waarin je hem gaat gebruiken.

Daarom hebben we niet één vaste winnaar in onze opbergbox voor tuinkussens test, maar zijn de beste opbergboxen voor tuinkussens verdeeld over verschillende categorieën.

Ook hebben we rekening gehouden met de beste prijs-kwaliteit verhouding en de reviews van gebruikers. Dit zijn de beste 5 opbergboxen voor tuinkussens van dit moment!

1. Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm

Keter Store-It-out Max Shed Opbergbox 146cm

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm is de Winnaar van onze tuinkussens opbergbox test, en dat komt onder andere door het prettige design en de bestendigheid tegen allerlei soorten weer.

Met de Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm krijg je een grote opbergbox waar je tuinkussens makkelijk in passen. De Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm kan op drie manieren geopend worden, waardoor je altijd makkelijk bij al je spullen kunt.

Door de makkelijke manier waarop je de tuinkussens er uit kunt halen, zul je altijd op tijd zijn als het weer mooi weer wordt en je lekker in je tuinstoelen kunt zitten!


Voordelen Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm

 • Snel en makkelijk te openen
 • Groot genoeg voor de meeste kussens (inhoud van 1200 liter)
 • Leuk ontwerp dat bij de meeste tuinen past


Nadelen Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm

 • Niet volledig dicht voor insecten en ongedierte

2.  Keter Ontario Opbergbox 148cm

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb je een kleine tuin, een klein gezin of gewoon niet zo veel tuinkussens in huis liggen? Met de Keter Ontario Opbergbox 148cm kun je dan geen verkeerde keuze maken.

De Keter Ontario Opbergbox 148cm heeft zo’n 870 liter aan inhoud, waar je niet alleen tuinkussens maar ook andere accessoires voor je tuin in kunt bewaren.

De Keter Ontario Opbergbox 148cm is waterdicht en beschikt over een prettig ontwerp.


Voordelen Keter Ontario Opbergbox 148cm

 • Snel en makkelijk te openen
 • Groot genoeg voor de meeste kussens (inhoud van 870 liter)
 • Leuk ontwerp dat bij de meeste tuinen past
 • Compacter, kan eventueel onder een tafel geschoven worden


Nadelen Keter Ontario Opbergbox 148cm

 • Iets minder inhoud dan grotere varianten

3. Keter Elite Store 140cm

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Een grote opbergbox voor tuinkussens, die er ook nog eens goed uit ziet? Dat is wat de Keter Elite Store 140cm heeft proberen te bereiken, en dat is precies waarom het thuis hoort in deze top 5!

De Keter Elite Store 140cm is geschikt voor tot wel 1200 liter aan opslag, en daarmee kun je dus zelfs voor grotere tuinfeesten genoeg kussens in kwijt.

Daarnaast is de Keter Elite Store 140cm voorzien van een waterdichte deksel en twee deuren aan de voorkant, die allemaal onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden.


Voordelen Keter Elite Store 140cm

 • Mooi design, zeker voor zo’n grote opbergbox
 • Inhoud van 1200 liter is groot genoeg voor tot wel 10 tuinkussens
 • Ventileert, maar is wel waterdicht


Nadelen Keter Elite Store 140cm

 • Kan wat onstabiel staan bij een zware inhoud

4. Keter Eastwood Opbergbox 152cm

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je niet zo’n grote opbergbox nodig? Voor kleine tuinen, kleine gezinnen of gewoon een beperkte benodigdheid aan opslagruimte, is er de Keter Eastwood Opbergbox 152cm.

Deze opbergbox voor je tuinkussens heeft genoeg ruimte voor 570 liter aan opslag, en is in de lengte 152 centimeter breed. Dat maakt dat je er genoeg kussens en tuingereedschap in kunt bewaren voor een vijftal personen, afhankelijk van wat je allemaal hebt.

Daarnaast is de Keter Eastwood Opbergbox 152cm een mooi uitziende, simpel ontworpen box, die zowel in modernistische stijlen van je tuin als in een klassieke, natuurlijke stijl prima thuis hoort.


Voordelen Keter Eastwood Opbergbox 152cm

 • Mooi ontwerp dat in geen enkele tuin zal misstaan
 • Simpele opening aan de bovenkant met twee prettige handvaten om hem mee te verplaatsen
 • genoeg ruimte voor 570 liter aan opslag
 • klein genoeg om hem onder een meubelstuk te kunnen zetten


Nadelen Keter Eastwood Opbergbox 152cm

 • Iets minder inhoud dan grotere varianten
 • Komt slechts in 1 kleur, namelijk grafiet

5. Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb je veel hobbymaterialen die je in de tuin bewaart? Sla je je klapstoeltjes, tuinkussens en andere materialen graag op in een grote box achterin de tuin?

Met de Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH is dit geen enkel probleem. De Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH is een echte premium opbergbox die niet misstaat in zelfs de meest luxe tuinen van het land.

Het compacte, grijze design past bij een kunstzinnige, maar toch simplistische uitstraling, en heeft een inhoud van maar liefst 830 liter.

Daarnaast is de Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH ook nog eens waterdicht, en volledig gesloten voor insecten en ongedierte.

Zo blijft jouw hobby materiaal, maar ook jouw tuinkussens en andere accessoires voor in je tuin, perfect bewaard. En dat maakt het tuinleven net weer dat kleine beetje fijner!


Voordelen Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH

 • Mooi, premium en simplistisch design dat past bij iedere luxueuze tuin
 • Zwaar, waardoor hij niet verschuift en extra veilig is
 • Handvat bevat een slotmechanisme, waardoor je spullen niet gestolen kunnen worden
 • Opening aan de bovenkant en aan de zijkant maakt het in en uitladen van spullen erg makkelijk


Nadelen Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH

 • Met de Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH heb je een prijzig product te pakken
 • Door het gewicht kun je de Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 HIGH niet zo makkelijk in je eentje verplaatsen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel opbergboxen voor tuinkussens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten opbergboxen voor tuinkussens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de opbergboxen voor tuinkussens  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste opbergboxen voor tuinkussens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}