Beste Container Ombouw [Test 2024]

april 10, 2024 | Tuinonderhoud

 • Home
 • -
 • Blog
 • -
 • Beste Container Ombouw [Test 2024]

Best Geteste Container Ombouw

Containerberging - Dubbel - Grijs - Hout - 2 x 240L containers - 198x81x120 cm - vergrendelbaar - kliko ombouw

MonsterShop Containerberging

De MonsterShop Containerberging heeft ruimte voor 2 containers die een capaciteit hebben van 240 liter (erg groot dus). Met deze ombouw zijn je containers niet meer zichtbaar en komt er iets stijlvol in de plaats. Het beschikt over 2 vergrendelbare deuren en het heeft openslaande deksels. Je kan de afvalbakken dus makkelijk openen! Hiervoor hoe je dan ook de deuren niet te openen.

Het is heel vervelend als je elke keer naar buiten kijkt en je ziet die lelijke containers. Dit maakt je tuin of oprit toch wat minder mooi. Daarom is een container ombouw een goede oplossing. Een goede container ombouw is namelijk stijlvol.

In dit artikel hebben wij meerdere producten getest en het in een Top 5 lijst verwerkt. We geven dus antwoord op de vraag: wat is de beste container ombouw van 2024?

Elk product is omschreven met een korte review en heeft een eindcijfer gekregen. Zo heb jij een goede indicatie van het product. Ze hebben ook nog voor- en nadelen gekregen.

Ben jij dus benieuwd naar de resultaten van onze test? Lees dan gauw verder


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Container Ombouwen

Containerberging - Dubbel - Grijs - Hout - 2 x 240L containers - 198x81x120 cm - vergrendelbaar - kliko ombouw

Beste Koop Container Ombouw
1. MonsterShop Containerberging

Container ombouw 3-deurs

Beste Container Ombouw 3 Deurs
2. MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs

Containerberging zwart voor 2 containers van 120 ltr

Beste Container Ombouw 2 Deurs
3. Containerberging zwart voor 2 containers

Opbergschuur / containerberging - 3 containers - Metaal

Beste Container Ombouw Metaal
4. Opbergschuur / containerberging - 3 containers

Containerberging - Driedubbel - Hout - 3 x 240L containers - 198x81x120 cm - vergrendelbaar - kliko ombouw

Beste Container Ombouw Hout
5. MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout

Top 10 Container Ombouwen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste container ombouwen.

Deze producten doen ook zeker niet onder van de producten uit de container ombouw test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van een container ombouw?

De aanschaf van een container ombouw is echt een lange termijn aankoop. Daarom is het ook belangrijk om goed onderzoek te doen naar de producten.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet. Als je dit goed doorleest kan je een miskoop voorkomen! We hebben hier ook naar de consumentenbond gekeken.

Als je dit hebt doorgenomen ben je helemaal klaar voor onze Top 5. Dit neemt slechts een paar minuten in beslag en daarna kan je weer verder gaan naar onze toppers.

Inhoud

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is de inhoud van de container. Dit kan namelijk verschillen van 120 liter tot 240 liter. Ze moeten er natuurlijk wel in kunnen passen.

Kijk hier dus van goed naar. Er wordt ook altijd aangegeven bij welke soort containers de omhouwen horen. Lees daarom dan ook goed de beschrijving.

Weersbestendigheid

Je moet niet vergeten dat een container ombouw altijd buiten staan en daarom is het belangrijk om de weersbestendigheid mee te nemen. In de zomer brandt de zon erop namelijk en in de winter kan het sneeuwen.

De container ombouw moet wel van stevig materiaal gemaakt zijn (zoals metaal of hout) om de uitstraling te behouden. Kijk hier dus goed naar. Anders zal het ook zonde zijn

Plek

Voordat je een aankoop gaat doen is het ook slim om te kijken naar de ruimte waar je het gaat plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld op de oprit zijn, maar veel mensen gebruiken ook de tuin.

Hierbij is het wel belangrijk dat het op deze plek past. Kijk daarom dus goed naar de afmetingen van de container ombouw en de plek waar je het wilt plaatsen. Doe dit voor de aankoop!

Fijn in gebruik

Een container kan best zwaar zijn en daarom wil je dat het gehele proces gemakkelijk verloopt. Je wilt niet dat je nog de hele deksel van de ombouw moet doen om alles eruit te halen.

Dit moet bijvoorbeeld automatisch en gemakkelijk gaan. Kijk daarom goed hoe het product werkt en hoe jij er gebruik van zal maken. Op deze manier voorkom je een miskoop.


Wat is de beste container ombouw van 2024? 

Eindelijk zijn we aangekomen bij de belangrijkste sectie van ons artikel! Hierin gaan we antwoord geven op 2 belangrijke vragen: welke container ombouw is het beste? En welke container ombouw past het beste bij mij?

Wij van de Tuinassistent hebben meerdere producten getest en ze in een lijst verwerkt. Je zult zien dat ze zijn omschreven met een korte review (met de voor- en nadelen erbij).

Ze hebben ook een eigen categorie gekregen zodat je zelf kan bepalen of het product bij je past. Ben jij benieuwd naar de producten? Verspil geen tijd en lees verder!

1. MonsterShop Containerberging

Containerberging - Dubbel - Grijs - Hout - 2 x 240L containers - 198x81x120 cm - vergrendelbaar - kliko ombouw

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Inhoud

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plek hebben we dus de MonsterShop Containerberging! Hiermee is het dus de beste koop die je kan hebben en je hoeft niet meer naar je containers te kijken.

De MonsterShop Containerberging is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. Naast het mooie grijze design kan je ook kiezen voor een bruine of groene kleur. In deze container ombouw is plek voor 2 containers met een inhoud van 240 liter.

Dit zijn dus erg grote containers. Het beschikt over 2 vergrendelbare deuren die je gemakkelijk kan openen. Je kan er ook voor kiezen om de deksels te gebruiken. Hierdoor kan je gemakkelijker de vuilniszakken eruit halen. 

Verder minimaliseert het de geuren waardoor de containers voor een lange tijd goed blijven. Niemand houdt van stinkende containers en daar hoef je je hier geen zorgen te maken. Wie wilt dat nou niet?


Voordelen MonsterShop Containerberging

 • Mooi design
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Is gemakkelijk te openen


Nadelen MonsterShop Containerberging

 • Niet geschikt voor 3 containers

2. MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs

Container ombouw 3-deurs

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Inhoud

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar een container ombouw die geschikt is voor 3 containers? Stop dan hier en bekijk gauw de MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs!

Met de MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs haal je een prachtig product in huis die je mooi kan plaatsen naast de oprit. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit staal met douglas hout.

Hierdoor heeft het een mooi uiterlijk maar is het ook heel stevig. De containers blijven daardoor goed droog en er komt geen ongedierte. Het is dus geschikt voor 3 containers en je kan de deuren makkelijk openen.

Er zit namelijk een hendel op de deur maar ook op de deksel. Dat is toch handig voor als je niet de hele container eruit wilt halen! Deze hendel blijft kan je ook gemakkelijk schoonmaken met een doekje.


Voordelen MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs

 • Containers zijn niet zichtbaar
 • Gemaakt van dik en stevig materiaal
 • Klassiek design


Nadelen MetaalEnzo Container ombouw 3-deurs

 • Duurste optie van de lijst

3. Containerberging zwart voor 2 containers

Containerberging zwart voor 2 containers van 120 ltr

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Inhoud

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Het kan zijn dat 3 containers toch te veel zijn voor jou. Daarom hebben we ook de Containerberging zwart voor 2 containers meegenomen in onze lijst!

De Containerberging zwart voor 2 containers hebben een mooi design en zijn geschikt voor containers met een inhoud van 120 liter. Die zijn niet heel erg groot en daarom is dit uiterst geschikt voor thuisgebruik.

Verder zijn het nog robuuste producten die weerbestendig zijn. Je zult merken dat de containers niet vies worden en dat er geen geuren vrijkomen. Dat is altijd mooi meegenomen!

De Containerberging zwart voor 2 containers is ook de goedkoopste optie van de lijst. Hiermee is het de beste container opbouw aanbieding van 2024. Dit komt door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Voordelen Containerberging zwart voor 2 containers

 • Is goed beschermt tegen alle weersomstandigheden
 • Minimaliseert de geuren
 • Makkelijk te openen


Nadelen Containerberging zwart voor 2 containers

 • Alleen te verkrijgen in het zwart

4. Opbergschuur / containerberging - 3 containers

Opbergschuur / containerberging - 3 containers - Metaal

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Inhoud

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij op zoek bent naar een stevige en sterke container opbouw, bekijk dan de Opbergschuur / containerberging - 3 containers! Dit product is namelijk gemaakt van metaal.

Dit product lijkt heel erg stevig en dat is het ook. Het heeft namelijk een goede materiaaldikte waardoor de containers beschermd worden tegen slecht weer of ongedierte. De deuren kun je gemakkelijk openen om de containers erin te plaatsen.

Hetzelfde geldt voor de deksels (die je gemakkelijk aan de bovenkant kan openen). Je moet het zelf installeren en dat kan best lang duren maar dan heb je ook wel wat. Het heeft ruimte voor 3 grote containers.

Deze containers zullen door deze ombouw voor een lange tijd dezelfde kwaliteit behouden. Het is niet handig om de containers buiten te plaatsen en met dit product zul je dan ook echt het verschil merken.


Voordelen Opbergschuur / containerberging - 3 containers

 • Gaat niet snel kapot
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • De containers blijven schoon door de goede isolatie


Nadelen Opbergschuur / containerberging - 3 containers

 • Voor sommige mensen moeilijk te openen

5. MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout

Containerberging - Driedubbel - Hout - 3 x 240L containers - 198x81x120 cm - vergrendelbaar - kliko ombouw

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Inhoud

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn aangekomen bij de laatste plek van onze lijst! Dat is de MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout! Deze container ombouw is namelijk gemaakt van hout.

De MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout zorgt ervoor dat de containers niet goed zichtbaar zijn. In plaats daarvan komt er een mooi stuk meubilair op je afrit of tuin.

Dit product biedt ruimte aan 3 grote containers met een inhoud van 240 liter. Er zitten vergrendelbare deuren op die je makkelijk kan openen. Dit kan ook met de deksels. Je kan het nog extra beveiligen door een hangslot te gebruiken.

Wil jij een container ombouw met 2 containers? Dan is dat ook geen probleem aangezien dit product hiervan ook een formaat heeft. Zo heb je dus meerdere keuzes bij dit multifunctionele product


Voordelen MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout

 • Mooi en strak design
 • Kan het ook aanschaffen in het formaat van 2 containers
 • Kan er extra beveiliging op doen door middel van een hangslot


Nadelen MonsterShop Containerberging - Driedubbel - Hout

 • Kan niet goed tegen alle weersomstandigheden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel container ombouwen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten container ombouwen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de container ombouwen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste container ombouwen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}