Beste Buitenlamp met Bewegingssensor [Test 2024]

april 17, 2024 | Tuininrichting

 • Home
 • -
 • Blog
 • -
 • Beste Buitenlamp met Bewegingssensor [Test 2024]

Beste buitenlamp met bewegingssensor

Auronic Solar Buitenlamp met Bewegingssensor review

LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

Op zoek naar de best geteste buitenlamp met bewegingssensor? Dan is de LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor de ideale oplossing voor jou!

De LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor beschikt over 97 LED lampen, waarmee je makkelijk je hele tuin, oprit of voordeur kunt verlichten.

Met deze LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor gaat de lamp alleen branden bij beweging in de buurt van de lamp. Mocht er dus iemand de oprit op komen, dan merk je dit meteen!

Echter kun je de lamp ook zo instellen dat hij de hele nacht aan staat. Of je laat hem dim staan, en pas op fel licht over springen als er beweging gedetecteerd wordt. Alles is mogelijk met de LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensorr, die daarom verkozen is tot beste buitenlamp met bewegingssensor 2024!

Buitenlamp met bewegingssensor kopen? Voor alle mensen die een vrijstaand huis hebben, zitten er natuurlijk veel voordelen aan. 

Er zijn vele verschillende buitenlamp met bewegingssensor producten te vinden op het internet. Hoe kies je nou de beste buitenlamp met bewegingssensor uit?

Bij DeTuinAssistent helpen we jou met je aankoopbeslissing, door meerdere producten uitgebreid te vergelijken, testen en de beste prijs voor je op te sporen. Zo vind jij een goedkope, goede buitenlamp met bewegingssensor voor rondom jouw huis!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Buitenlamp met Bewegingssensor

Auronic Solar Buitenlamp met Bewegingssensor review

Beste koop buitenlamp met bewegingssensor
1. LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

Living Nine® Solar Buitenlamp Met Bewegingssensor

Beste Solar buitenlamp met bewegingssensor
2. Living Nine Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

Beste prijs / kwaliteit buitenlamp
3. Buitenlamp Met Bewegingsmelder

Beste op zonne energie
4. Zedar Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie

Beste LED buitenlamp met sensor
5. LED Buitenlamp - zonne-energie

Top 10 beste Buitenlamp met Bewegingssensor

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste buitenlamp met bewegingssensor.


Waar op letten bij het kopen van een Buitenlamp met Bewegingssensor?

Het lastige aan het kiezen van de beste buitenlamp met bewegingssensor, is waar je eigenlijk op moet letten. Er zitten namelijk grote verschillen tussen de lampen, maar als je niet weet waar je moet kijken zijn deze verschillen lastig te meten.

Natuurlijk kun je kijken naar de beste buitenlamp met bewegingssensor volgens de consumentenbond, en ook andere websites hebben vaak een mening hierover. Maar het fijnste is als je zelf kunt oordelen. Doe dat met de onderstaande dingen waar je op moet letten bij het kopen van een buitenlamp met bewegingssensor!

Energiebron

Een buitenlamp met bewegingssensor is handig, maar het is wel zo fijn als je hem niet met een snoer aan hoeft te sluiten. Snoeren zijn vaak niet bestand tegen de omstandigheden buiten, dus een buitenlamp met bewegingssensor die op zonne-energie of batterijen werkt is handiger.

Lichthoek

Heb je een brede tuin of een grote oprit voor 2 auto's? Dan wil je natuurlijk wel licht hebben op alle hoeken van de omgeving. Kijk daarom naar de hoek van het licht, en meet even na hoe groot je deze ongeveer wil hebben!

Felheid

Heb je een felle lamp nodig om goed te kunnen zien waar je staat? Of slechts een lichte visuele gids voor het terugzetten van je spullen in de tuin? De felheid van het licht wordt bepaald door de kracht van de lamp, dus let hier goed op voor je een buitenlamp met bewegingssensor koopt.

Waterdichtheid

Een buitenlamp met bewegingssensor is alleen geschikt voor buiten als hij tegen de regen kan! Dus tenzij je de buitenlamp met bewegingssensor gaat ophangen onder een afdakje waar het niet nat kan worden, zul je er goed aan doen om een waterdichte buitenlamp met bewegingssensor te kopen.


Wat is de beste buitenlamp met bewegingssensor van 2024? 

Heb je de kopjes hierboven goed doorgelezen? Dan zul je begrijpen waarom we de onderstaande producten hebben gekozen voor de buitenlamp met bewegingssensor test 2024 van DeTuinAssistent.

De onderstaande buitenlampen met bewegingssensor voldoen aan al onze eisen, en zijn daarnaast geschikt voor alle budgets. Zo zit er dus altijd een beste koop buitenlamp met bewegingssensor bij voor jou!

1. LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

Auronic Solar Buitenlamp met Bewegingssensor review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Heb je zowel een voortuin en achtertuin die wel wat extra verlichting kunnen gebruiken als je er door heen loopt? Dan is het een goed idee om de LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor aan te schaffen.

De LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor komt in een handige duo pack, waardoor je dus in 1 bestelling maar liefst twee felle lampen krijgt. Deze lampen zijn IP65 waterdicht verklaard, en bieden zo'n 1000 Lumen aan lichtsterkte.

De schroeven waarmee de LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor bevestigd wordt zijn van stevig RVS waardoor zelfs de hevigste stormen geen partij zijn voor deze sterke installatie. Daarnaast zit je niet vast aan stopcontacten, doordat de lamp op zonne energie werkt.

Voordelen LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

 • Beschikt over 97 LEDs
 • Voor tuin/wand/oprit geschikt
 • Dit model is IP65 waterdicht
 • Geschikt voor zowel dag als nacht

Nadelen LifeGoods Solar Buitenlamp met Bewegingssensor

 • Reageert soms wat traag

2. Living Nine® Solar Buitenlamp Met Bewegingssensor

Living Nine® Solar Buitenlamp Met Bewegingssensor

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Living Nine Solar Buitenlamp met Bewegingssensor beschikt over 208 felle LED lampen, waarmee je makkelijk je hele tuin, oprit of voordeur kunt verlichten.

Met deze Living Nine Solar Buitenlamp met Bewegingssensor gaat de lamp alleen branden bij beweging in de buurt van de lamp. Mocht er dus iemand de oprit op komen, dan merk je dit meteen!

Echter kun je de lamp ook zo instellen dat hij de hele nacht aan staat. Of je laat hem dim staan, en pas op fel licht over springen als er beweging gedetecteerd wordt. 

Het fijne aan de Living Nine Solar Buitenlamp met Bewegingssensor is dat de hoek van het licht ook erg ruim is, door de innovatieve lampen aan de zijkanten. Het zonnepaneel aan de bovenkant stuurt al deze lampen aan en daardoor is dit echt een set it & forget it oplossing voor de duisternis in jouw tuin of oprit!

Voordelen Living Nine® Solar Buitenlamp Met Bewegingssensor

 • Zonnepanelen, waardoor je nooit batterijen hoeft te vervangen en niet hoeft te hannessen met snoeren
 • Bewegingssensor is accuraat
 • Op drie manieren in te stellen
 • Waterdicht, dus geschikt voor buiten

Nadelen Living Nine® Solar Buitenlamp Met Bewegingssensor

 • Zon is nodig om deze lamp te kunnen gebruiken, dus werkt niet onder een afdak

3. Buitenlamp Met Bewegingsmelder

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Kom je vaak in het donker thuis, waardoor er allemaal krassen in de deur ontstaan doordat je het slot met je sleutel niet kunt vinden? Dan is het misschien wat overkill om zo'n felle lamp op zonne-energie te kopen.

Een betere, en tevens stijlvolle oplossing is de Buitenlamp Met Bewegingsmelder van Rilimo. De Rilimo Buitenlamp Met Bewegingsmelder is makkelijk te installeren, en ziet er ook een stuk stijlvoller uit dan de vorige lampen in deze lijst.

De lamp kan zelfs versteld worden om hem van een hoek van 5 graden tot aan 120 graden te kunnen gebruiken, en is gecertificeerd met een energielabel A++! Hierdoor zul je de impact van de Rilimo Buitenlamp Met Bewegingsmelder amper merken in je energierekening, terwijl het wel ontzettend handig is om deze bij je deur te hebben hangen.

Voordelen Buitenlamp Met Bewegingsmelder

 • Stijlvol design
 • Verstelbaar van 5 tot 120 graden, zodat je precies op kunt lichten wat je zelf wil
 • Makkelijk te installeren
 • Ideaal voor bij de voordeur

Nadelen Buitenlamp Met Bewegingsmelder

 • Schijnt vooral naar onder en boven, dus niet opzij

4. Zedar Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een goedkope buitenlamp met bewegingssensor? Dan is de Zedar Buitenlamp met bewegingssensor wellicht een goede optie voor jou!

De Zedar Buitenlamp met bewegingssensor is namelijk verpakt in een set van 2, waardoor je zowel je voortuin als achtertuin makkelijk kunt verlichten. We zeggen makkelijk, omdat de installatie van de Zedar Buitenlamp met bewegingssensor ook een fluitje van een cent is.

De Zedar Buitenlamp met bewegingssensor werkt ook op zonne energie waardoor je hem zonder moeite in de tuin kunt ophangen en daarna kunt vergeten dat je hem hebt. En toch profiteer je van een grote hoeveelheid licht waar je altijd op kunt vertrouwen bij het thuiskomen!

Deze krachtige 100 LED lampen in de Zedar Buitenlamp met bewegingssensor kunnen tot een hoek van 270 graden verlichten, waardoor echt je hele tuin of oprit goed zichtbaar wordt. Ook de Zedar Buitenlamp is voorzien van een IP65 waterdichtheids rating!

Voordelen Zedar Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie

 • 100 felle LED lampen die in 270 graden kunnen schijnen
 • Zonne energie
 • Makkelijk te installeren en waterdicht
 • Erg goedkope set lampen

Nadelen Zedar Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie

 • Je kan de bewegingssensor niet aan of uit zetten

5. LED Buitenlamp - zonne-energie

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Alle vorige producten hadden een ingebouwd zonnepaneel, wat het onmogelijk maakt om die buitenlampen op te hangen onder een afdakje of in een klein schuurtje. Echter is dit met deze LED buitenlampen wel mogelijk!

Deze LED Buitenlamp is geschikt voor locaties waar het zonlicht net niet kan komen, maar waar je wel verlichting nodig hebt als het donker wordt. Bij deze LED Buitenlamp op zonne energie kun je het zonnepaneel namelijk onafhankelijk installeren, waardoor hij met een snoertje de buitenlamp aanstuurt.

Naast dit handige systeem zijn beide paneeltjes makkelijk op te hangen, en geeft de LED Buitenlamp licht in een hoek van zo'n 120 graden. Dit is tevens hoe breed de bewegingssensor werkt, dus je zult nooit in het donker meer lopen na het installeren van deze LED Buitenlamp!

Voordelen LED Buitenlamp - zonne-energie

 • Snoer van 5 meter tussen lamp en zonnepaneel, waardoor je hem overal kunt toepassen
 • Makkelijk te installeren
 • Volle accu kan de lamp 180 keer een halve minuut laten branden

Nadelen LED Buitenlamp - zonne-energie

 • Snoeren wegwerken kan een probleem zijn op sommige plekken
 • Minder waterdicht dan andere buitenlampen (IP44 rating)

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Buitenlampen met Bewegingssensor hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Buitenlampen met Bewegingssensor getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Buitenlampen met Bewegingssensor beenkleden op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Buitenlampen met Bewegingssensor op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}