Beste Bezemhouder [Test 2024]

april 17, 2024 | Tuinonderhoud

Best Geteste Bezemhouder

Opgeruimdhuis All-round bezemhouder / ophangsysteem

Ben jij op zoek naar de beste bezemhouder van dit moment? Dan hebben we goed nieuws! Ons testpanel heeft veel verschillende producten onderzocht en de All-round bezemhouder / ophangsysteem van Opgeruimdhuis is hier als best uitgekomen.

Het systeem bestaat uit 2 verschillende rekken waar 6 haken aan bevestigd kunnen worden. Deze haken zijn ook nog te verschuiven, zodat je het systeem precies zo kunt inrichten dat al jouw spullen hier goed in kunnen opgehangen worden. De bezemhouder is gemakkelijk op te hangen, ook als je twee linkerhanden hebt. In tegenstelling tot vele andere bezemhouders is deze ook geschikt voor zwaardere producten zoals tuingereedschap. 

Goed om te weten: dit product is geen goedkope Chinese variant. De rekken zijn gemaakt van roest- EN krasvrij materiaal en de haakjes zelf beschikken over een rubberlaag met anti-slip. Met dit product creëer je niet alleen een opgeruimd huis, je kunt er nog vele jaren van profiteren.

Ben jij benieuwd naar dit product? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een goede bezemhouder gaat lang mee en zorgt ervoor dat alle spullen blijven hangen. Je vraagt je nu vast af: maar wat is de beste bezemhouder?

Dit is een goede vraag en daarom hebben we ook dit artikel geschreven. We hebben meerdere bezemhouders getest en uiteindelijk een Top 5 gemaakt.

Elk product heeft zijn eigen categorie en review. Hieronder staan nog voor- en nadelen zodat je de geschikte bezemhouder kan vinden! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bezemhouders

Beste koop bezemhouder
1. Opgeruimdhuis Bezemhouder

Volcan Bezemhouder

Beste Bezemhouder Tuingereedschap
2. Volcan Bezemhouder

Bezem ophangsysteem – Bezemhouder – Tuingereedschap – RVS – 5 houders – 6 haken - BAULK®

Beste Bezemhouder XL
3. BAULK Bezem Ophangsysteem

SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem - Bezemhouder - Opbergsysteem - Bezem ophangsysteem - Ophanghaken - Tuingereedschap - Gereedschap opbergen - Zwart

Beste Design Bezemhouder
4. SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem

WELTECH - Bezemhouder - RVS - Zilver

Beste Budget Bezemhouder
5. WELTECH Bezemhouder

Top 10 Beste Bezemhouders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste bezemhouders. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vragen: welke bezemhouder is het beste en welke bezemhouder past het beste bij mij?

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bezemhouder?

Als je een bezemhouder wil kopen is het wel belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Zo moet je niet zomaar een aankoop doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste bezemhouder volgens de consumentenbond? Dit zijn 2 hele goede vragen.

Daarom hebben we ook dit artikel geschreven en hieronder hebben we een aantal criteria benoemd. Dit zijn allemaal belangrijke punten die je mee moeten nemen bij de aankoop. Het zorgt er namelijk voor dat je een miskoop kan voorkomen. We raden dus aan om dit goed door te nemen!

Aantal bezems/gereedschap

Het eerste belangrijke punt is het aantal bezems/gereedschap dat je erop kan hangen. Dit moet natuurlijk wel genoeg zijn zodat je meer ruimte creëert in de schuur. Daarom is het handig om van te voren even naar je bezems/gereedschap te kijken. Zo kan je makkelijk bepalen naar wat voor bezemhouder je op zoek bent. De meeste bezemhouders zijn er ook in verschillende maten waardoor de juiste er vaak wel tussen zit.

Ruimte

Een bezemhouder kopen kan soms lastig zijn en daarom is het belangrijk om een paar dingen van te voren door te nemen. De ruimte waarin je het wilt zetten valt daar ook onder. De houder moet natuurlijk wel in de ruimte kunnen passen. Bereken van te voren de afmetingen zodat je gericht op zoek kan gaan. Je kan de bezemhouder ook in verschillende maten halen en daarom is dit zeer belangrijk.

Materiaal

Het materiaal moet sterk genoeg zijn om voor een langere tijd mee te gaan. Een bezemhouder is een lange termijn aankoop en daarom moet het wel goed zijn. Wij raden aan om een bezemhouder te zoeken die gemaakt is van roestvrij staal (de meeste zijn daar ook van gemaakt). Dit materiaal is heel erg sterk en gaat niet snel kapot. Je kan hiermee dus lang genieten van de bezemhouder. 

Ophangsysteem

We zijn aangekomen bij het laatste belangrijke punt en dat is het ophangsysteem. Voordat je ervan gebruik kan maken moet je de bezemhouder wel ophangen. Dit kan soms lastig zijn en daarom is het ophangsysteem belangrijk. Je wil natuurlijk wel dat dit gemakkelijk gaat. Kijk daarom goed naar de manier waarop je het kan vastzetten. Daardoor kan je veel tijd en energie besparen.


Wat is de beste Bezemhouder van 2024? 

Wat is de beste bezemhouder van 2024? We zijn nu eindelijk aangekomen bij de ultieme Top 5. Wij van De Tuinassistent hebben de 5 beste bezemhouders opgesteld in een lijst. Elk product heeft zijn eigen categorie zodat je zelf een geschikte keuze kan maken. Zo is er voor iedereen een perfecte bezemhouder.

Hieronder kan je alle producten vinden. We hebben bij elk product een korte review geschreven. Ook hebben we de voor- en nadelen van ze benoemd. De bezemhouder test is succesvol uitgevoerd mede met behulp van andere klantreviews. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!

1. Opgeruimdhuis All-round bezemhouder / ophangsysteem

9.4

Eindbeoordeling

Stevigheid

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Het is weliswaar een bezemhouder, maar ook zeer geschikt voor andere dingen of gereedschap aan op te hangen. Een van de redenen waarom dit een zeer goede bezemhouder is, is het systeem zelf. 

Elk rek komt met 6 verschillende haken die je in een juiste positie kunt schuiven. Bij andere bezemhouders is dit niet zo, waardoor je dus bijvoorbeeld niet een hark en een bezem naast elkaar kan hangen. Dit probleem is voor eens en voor altijd opgelost met dit systeem. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat het product mooi blijft en heel lang mee kan.

Opgeruimdhuis, de maker van dit opbergsysteem, is een bedrijf dat zich specialiseert in producten die helpen bij het opruimen van je huis. Met deze All-round bezemhouder / ophangsysteem is dat wat ons betreft uitstekend gelukt!

Voordelen Opgeruimdhuis All-round bezemhouder / ophangsysteem

 • Erg makkelijk te bevestigen
 • Je krijgt 2 aparte rekken
 • Hoogwaardige materialen (roestvrij en krasvrij)
 • Aanpasbaar aan jouw wensen

Nadelen Opgeruimdhuis All-round bezemhouder / ophangsysteem

 • Door de hoge kwaliteit iets duurder

2. Volcan Bezemhouder

Volcan Bezemhouder

9.2

Eindbeoordeling

Stevigheid

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar een zelfklevende bezemhouder? Kijk dan niet verder dan de Volcan Bezemhouder!

Met de Volcan bezemhouder is jouw bezemkast altijd netjes opgeruimd. Met 5 klemmen en 6 haken vindt je altijd een plek voor jouw bezem, dweil en andere hulpmiddelen. Het moderne, zwarte RVS staal past in ieder modern interieur, en het RVS zorgt er tegelijkertijd voor dat roestvorming onmogelijk is.

Deze bezemhouder is daarnaast zelfklevend, waardoor montage nog nooit zo makkelijk is geweest. Het systeem monteer je moeiteloos met de bijgeleverde dubbelzijdig 3M tape. Wil je dat hij nog steviger zit? Er worden schroeven en pluggen meegeleverd voor een nog stevigere bevestiging. 

Voordelen Volcan Bezemhouder

 • Vele opbergmogelijkheden met 5 klemmen en 6 haken
 • Gemaakt van modern uitziende RVS staal
 • Makkelijke installatie met dubbelzijdig 3M tape

Nadelen Volcan Bezemhouder

 • Niet geschikt voor hele dikke stelen

3. BAULK Bezem Ophangsysteem

Bezem ophangsysteem – Bezemhouder – Tuingereedschap – RVS – 5 houders – 6 haken - BAULK®

8.8

Eindbeoordeling

Stevigheid

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij heel veel bezems en zoek je de geschikte bezemhouder? Neem dan de BAULK Bezem Ophangsysteem! Hier kan je namelijk 5 bezems op plaatsen.

De BAULK Bezem Ophangsysteem kan je makkelijk in de muur plaatsen. Iedereen kan het plaatsen en je kan er gelijk bezems in plaatsen. De bezems zitten stevig in de houders en ze zullen er niet zomaar uitvallen. Hierdoor wordt de kwaliteit ook goed beschermt. Je kan er ook nog tuingereedschap in plaatsen. De 6 houders zijn daar goed voor geschikt en er zit genoeg ruimte tussen de spullen.

Verder is er bij dit product ook goed aan het design gedacht. Zo heeft het een mooie zwarte uitstraling. Daardoor kan je het op verschillende plekken neerzetten. Je krijgt ook nog afdekdopjes bij het product. Deze kan je op de schroeven plaatsen waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Dit maakt de bezemhouder toch net wat mooier. Kortom, je hebt genoeg mogelijkheden met deze bezemhouder!

Voordelen BAULK Bezem Ophangsysteem

 • Voor binnen en buiten
 • 6 ophanghaken
 • Makkelijk te installeren
 • Weegt slechts 0,5 kilogram

Nadelen BAULK Bezem Ophangsysteem

 • Alleen in het zwart

4. SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem

SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem - Bezemhouder - Opbergsysteem - Bezem ophangsysteem - Ophanghaken - Tuingereedschap - Gereedschap opbergen - Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Stevigheid

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het is heel vervelend als je veel tuingereedschap hebt en je niet weet waar je het moet plaatsen. De SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem is de oplossing voor dat probleem!

We hebben het merk SODEAL al twee keer eerder in deze lijst gezien. Dit komt doordat het goede producten maakt! De SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem hoort daar ook zeker onder. Het is beschikbaar in 4 verschillende maten. Daardoor kan je het goed aanpassen op de ruimte. Het beschikt over 5 rubberen klemhaken. Hierin kan je dus 5 bezems of ander gereedschap in plaatsen.

Het is gemaakt van duurzaam materiaal. Daardoor gaat het lang mee en kan je jaren genieten van dit product. De anti-slip rubberen houders zorgen ervoor dat alles goed blijft zitten. Je hebt meer ruimte door deze bezemhouder.

De spullen die je erop kan plaatsen zijn ook goed zichtbaar. Het makkelijke ophangsysteem zorgt ervoor dat je het overal kan neerzetten zonder dat je veel hulp nodig hebt!

Voordelen SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Kan ook in vochtige ruimtes geplaatst worden 
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen SODEAL Luxe Ophangsysteem Bezem

 • Is niet beschikbaar in een hele kleine maat

5. WELTECH Bezemhouder

WELTECH - Bezemhouder - RVS - Zilver

8.3

Eindbeoordeling

Stevigheid

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plek hebben we de WELTECH Bezemhouder! Dit is de beste budget optie van dit moment. Daarmee is het de beste bezemhouder aanbieding van 2022.

De WELTECH Bezemhouder beschikt over een plakstrip van 3 meter. Hierdoor kan je de bezemhouder heel makkelijk ophangen. Je hoeft dus geen schroeven of ander gereedschap te gebruiken. Uiteindelijk kan het 5 kilogram dragen.

Bezems en gereedschap zijn vaak niet zo zwaar waardoor je meerdere spullen kan ophangen. Hiernaast is het te verkrijgen in 4 verschillende maten. Je kan zelf dus de juiste uitkiezen.

Maar je kan er ook voor kiezen om de bezemhouder toch in de muur te schroeven. Dan heeft het een draaggewicht van 10 kilogram. De meegeleverde materialen maken het mogelijk om het makkelijker aan de muur te plaatsen. Verder heeft het nog een waterdicht design. Hierdoor kan je het ook buiten plaatsen. Op deze manier heb je nog meer ruimte in je huis. Al met al een goede bezemhouder voor een goede prijs!

Voordelen WELTECH Bezemhouder

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Waterdicht design
 • Beschikt over harde haren

Nadelen WELTECH Bezemhouder

 • Minder geschikt voor brede bezems

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel bezemhouders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bezemhouders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de bezemhouders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bezemhouders op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Vragen of opmerkingen? Laat een comment achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}