gereedschapWat wij voor u kunnen doen:

 

  • snoeien, schoffelen, wieden

  • tuinruimen, terras schoonmaken, groot onderhoud

  • bomen kappen (tot 6m)

  • schutting en hekwerk

  • terrassen en borders aanleggen

  • pergola's en plantenbakken bouwen

  • beplanting en bemesting

  • tuininrichting en ontwerp

  • tuinhuizen en speeltoestellen plaatsen

Plantsoenonderhoud

Voor een aantal verenigingen van eigenaren, bedrijven en scholen verzorgen wij het gehele groenonderhoud van de gemeenschappelijke plantsoenen. Op basis van een contract plannen we snoei-, schoffel- en bemestingswerkzaamheden in. U hebt geen omkijken meer naar het onderhoud. Twee keer per jaar lopen we met de contactpersoon de groenstroken langs om de stand van zaken en eventuele aanpassingen te bespreken. Alle afspraken worden door ons vastgelegd. Hier ziet u een aantal plantsoenen die bij ons in onderhoud zijn.

Tuinrenovatie

Verwaarloosde of verouderde tuinen kunnen vaak met eenvoudige ingrepen weer heel aantrekkelijk worden. Wij denken met u mee over grote en kleine oplossingen die passen bij uw wensen.
We gaan daarbij uit van de aanwezige elementen in de tuin en kijken in hoeverre materiaal en beplanting een tweede leven kunnen krijgen: een duurzame aanpak die ook kostenbesparend is. We kiezen beplanting die past bij de grondsoort van uw tuin en bij de ligging en overige omstandigheden, om zo bij te dragen aan de natuurlijk waarde. Voor uw eigen beleving, maar ook voor bijvoorbeeld vogels, vlinders en bijen.
Wij werken ook in (kleinere) stadstuinen waarbij de aan- en afvoer van materiaal veelal door de woning moet en op beperkt oppervlak meerdere functies gewenst zijn. Wij denken mee en kunnen u ondersteunen in het maken van keuzes. Zie hier een aantal voorbeelden van renovatie.

Tuinaanleg

Een hele tuin aanpakken en opnieuw aanleggen kan ook. Samen met u komen we tot een ontwerp waarin al uw wensen en ideeën verwerkt zijn. Vervolgens kunnen wij het hele proces uitvoeren: zowel materiaalberekening en -bestelling als het grond- en straatwerk, leeghalen en afvoeren, beplanting en houtwerk. Zie hier een aantal voorbeelden van tuinaanleg.
Bij tuinaanleg en tuinrenovatie werken we op basis van offerte. Dat wil zeggen dat we alle werkzaamheden duidelijk omschrijven en voorzien van een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

BTW: NL8561.07.888.B01
KvK: 65428129
NL16 INGB 0005 8245 82

correspondentie:
Postbus 1569
1000 BN Amsterdam
+31 6 34842703
info@detuinassistent.nl